Pentru lumină

Dragii mei, vine săptămâna mare şi vreau să vă spun că cel mai mare păcat nu e prezent în lista cu produse de frupt. Cel mai mare păcat e să nu faci tot posibilul să fii fericit şi să îi faci şi pe ceilalţi să fie! Aşa că trăiţi sincer măcar săptămâna asta, astfel încât să nu vă simţiţi vinovaţi când luaţi lumina. Să fiţi liberi săptămâna asta, asfel încât în momentul în care luaţi lumina să nu aveţi niciun regret! Săptămâna asta iertaţi-vă pe voi inşivă pentru că cel mai mult greşim faţă de noi, zâmbiţi pentru că aşa îi faceţi fericiţi pe cei care vă iubesc, vorbiţi! Spuneţi tot ce nu aţi spus şi ar fi trebuit, tot ce trebuia şi nu aţi putut…

E săptămâna în care Dumnezeu nu ne cere să ne însetăm sau să ne înfometăm, să megrem pe sub mese la biserici sau sa dăm bani la acatiste…e săptămâna în care Dumnezeu îţi cere să îţi iei un moment de linişte în care să aduni tot ce ai făcut, să tragi linie şi să recuperezi toate gesturile pe care din grabă sau reavoinţă le-ai uitat!

E săptămâna în care trebuie să fii tu cu tine împlinit, asta e condiţia să meriţi lumina! Adevărata lumină, nu cea de pe lumânări superficiale, de plastic ce se plimbă prin cimitire!

Lasă un comentariu